Rabobank ClubSupport 2021

‘’Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.’’ Aldus de Rabobank ClubSupport. Als klant en lid van de Rabobank kan je jaarlijks stemmen uitdelen aan verenigingen en clubs uit de regio, welke hiervoor een vast bedrag per stem ontvangen.

Zoals elk jaar zijn ook wij weer verkiesbaar en zouden we het zeer op prijs stellen wanneer jullie op ons stemmen om zo mee te helpen aan het financieel gezond houden van onze vereniging. Stemmen kan via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=238153 of via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Wanneer je wel klant bent bij de Rabobank, maar nog geen lid bent, kan je dat kosteloos regelen via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ . Je zult dan voor de aanvang van de stemperiode een deelname kaart ontvangen om te stemmen. De agenda van ClubSupport is als volgt:

  • 4 oktober: Aanvang stemperiode
  • 24 oktober: Sluiting stemperiode
  • 14 november: Bekendmaking resultaten

Vorig seizoen hebben we ook meegedaan met deze campagne en leverde het ons een mooi resultaat van 289,97 EUR, een bedrag wat we als vereniging heel goed kunnen gebruiken. Ik hoop dat we deze deelname weer een mooi doel kunnen behalen. Voor meer informatie over Rabo ClubSupport kan je terecht op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport . Je kan uiteraard altijd even contact opnemen met iemand van het bestuur mocht je vragen of hulp nodig hebben hierbij.