Trainingen

HV De Beuk traint elke woensdag in Sporthal De Beuk. Als club willen we graag groeien in ledenaantal, dus mocht het je leuk lijken om een keer te komen trainen, dan ben je elke woensdag welkom. De trainingstijden van de verschillende teams van HV De Beuk zijn hieronder te vinden:

18:00 – 19:30 Jeugd van 4 t/m 11 jaar
18:30 – 20:00 Jeugd van 12 t/m 15 jaar
19:30 – 20:30 Recreanten
20:00 – 21:30 Dames > 16 jaar
20:30 – 22:00 Heren > 16 jaar

Wedstrijden worden veelal gespeeld op zondag. Voor een volledig overzicht van de competitie en de uit- en thuiswedstrijden, kijk bij Competitie.

Seizoenen lopen van september tot en met juli. In de zomer worden in en rond de provincie buitentoernooien georganiseerd, waar verschillende teams van HV De Beuk aan meedoen.

Nieuwe leden

HV De Beuk is altijd op zoek naar nieuwe leden, zowel in de jongerenteams als bij het recreantenteam, het damesteam en het herenteam. Ieder nieuw lid kan drie keer gratis meetrainen, waarna inschrijving eenvoudig (eventueel ter plekke) kan worden voltooid.

Het inschrijfformulier is hieronder te vinden. Aanmelden kan het gehele jaar door het formulier te sturen naar debeuk@handbal.nl.

Inschrijfformulier Seizoen 2019-2020