Beukmiles

Het Beukmiles traject loopt al een hele periode. Er zijn steeds 3 bestelmomenten, in iedere nieuwsbrief staat steeds wanneer je iets kunt bestellen en wanneer het ongeveer binnenkomt. Op de website zal regelmatig de tussenstand vervangen worden! 

De bestelling gaat als volgt:
Op de website staat onze Goodie-lijst. Je kiest daarin de goodie die je wil hebben én waarvoor je genoeg Beukmiles hebt verdiend. Je stuurt vervolgens een mail aan beukmiles@gmail.com met de bestelling die je wil doen, én als dit op voorraad is ontvang je je Goodie direct, en anders moet je heel even wachten tot je bestelling binnen is.

Heb je (net) niet genoeg Beukmiles, maar je wil toch graag nu al een goodie. Dan is er 1 optie, je vraagt aan andere die ook Beukmiles hebben of zij hun Beukmiles aan jou zouden willen doneren. De kans op een Nee als antwoord is natuurlijk groot, maar niet geschoten is altijd mis. Wil iemand Beukmiles doneren, dan kan hij/zij deze transfer mailen naar beukmiles@gmail.com. In de tekst geeft de “donateur” aan hoeveel Beukmiles van zijn/haar account naar jou mogen. Daarna kan je dan zelf je goodie bestellen.

Bekijk hieronder de goodies en de tussenstand van de Beukmiles

Beukmiles april 2024

VRAGEN OVER DE BEUKMILES?
Stuur je vraag naar beukmiles@gmail.com