Beukmiles stand per augustus 2022

In dit overzicht vind je de nieuwe stand. Benieuwd hoe je ook alweer beukmiles kunt verdienen? De beukmiles zijn in het leven geroepen om hetgeen wat je doet voor de vereniging te belonen. Dat kan van alles zijn, lid zijn van een bepaalde commissie, wedstrijden fluiten of meedoen aan een activiteit. Meer weten? Bekijk de speciale Beukmiles pagina! Op deze pagina kun je ook de nieuwe tussenstand zien van de behaalde beukmiles en de goodielijst!

Beumiles stand per 31 maart 2022

In dit overzicht vind je de nieuwe stand. Benieuwd hoe je ook alweer beukmiles kunt verdienen? De beukmiles zijn in het leven geroepen om hetgeen wat je doet voor de vereniging te belonen. Dat kan van alles zijn, lid zijn van een bepaalde commissie, wedstrijden fluiten of meedoen aan een activiteit. Meer weten? Bekijk de speciale Beukmiles pagina! Op deze pagina kun je ook de nieuwe tussenstand zien van de behaalde beukmiles en de goodielijst!

Rabobank ClubSupport uitslag 2021

Je kon weer stemmen op onze vereniging via de Rabobank ClubSupport. We haalden als club behoorlijk wat op met de actie, iets wat we als club zijnde altijd kunnen gebruiken! 14 november werd bekend hoeveel we dit jaar op hebben gehaald en dat was het bedrag van €194,43! Iedereen die dit jaar op onze vereniging heeft gestemd willen we uiteraard enorm bedanken! Wil je meer weten over Rabobank ClubSupport en wil je weten waar je de informatie kunt vinden voor aankomende jaren? Rabo ClubSupport – Rabobank

Beukmiles stand december 2021

Het vorige bestelmoment was in oktober en zoals je op de Beukmiles pagina kunt zien ligt het volgende bestelmoment tussen 15 en 28 februari. Wil je weten hoeveel beukmiles je tot nu toe hebt gespaard? Klik hier.

Benieuwd hoe je ook alweer beukmiles kunt verdienen? De beukmiles zijn in het leven geroepen om hetgeen wat je doet voor de vereniging te belonen. Dat kan van alles zijn, lid zijn van een bepaalde commissie, wedstrijden fluiten of meedoen aan een activiteit. Meer weten? Bekijk de speciale Beukmiles pagina! Op deze pagina kun je ook de nieuwe tussenstand zien van de behaalde beukmiles en de goodielijst!

Beukmiles stand oktober 2021

Zoals je in iedere nieuwsbrief kunt lezen is de bestelperiode van oktober al verstreken. Diverse leden hebben nieuwe goodies aan kunnen schaffen met hun behaalde beukmiles en die zullen zo snel mogelijk geleverd worden!

Benieuwd hoe je ook alweer beukmiles kunt verdienen? De beukmiles zijn in het leven geroepen om hetgeen wat je doet voor de vereniging te belonen. Dat kan van alles zijn, lid zijn van een bepaalde commissie, wedstrijden fluiten of meedoen aan een activiteit. Meer weten? Bekijk de speciale Beukmiles pagina! Op deze pagina kun je ook de nieuwe tussenstand zien van de behaalde beukmiles en de goodielijst!

Beukmiles tussenstand eind oktober 2021

Seizoensopening 2021-2022

Zaterdag 11 september was de opening van het nieuwe handbal seizoen. Dit hebben we uitgebreid gevierd met een gezellige middag en avond op de Koekenshoeve. Er waren spelletjes voor jong en oud, een springkussen en je kon lekker mee zingen met je favoriete liedje door middel van de karaoke! Uiteraard was er genoeg ruimte om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Rond half zes was er een lekker broodje met een frikandel, kroket of hamburger. Deze snacks werden deels gesponsord door cafetaria ’t Schuitje waarvoor grote dank!

Kortom, het was een hele gezellige dag met prachtig weer en blije gezichten. Laten we hopen dat het een opening van een mooi seizoen is waarin we weer fijn kunnen trainen en veel wedstrijden mogen spelen.

Algemene Ledenvergadering september 2021

Algemene ledenvergadering 15 september

Zoals ieder jaar plannen we voorafgaand het nieuwe seizoen een algemene ledenvergadering. Er is veel besproken, want ondanks dat het financieel met de club goed gaat, is er een enorme vraag naar vrijwilligers. Dit stond centraal tijdens de algemene ledenvergadering, want er is dringende vraag naar coaches, trainers, AC leden, bestuursleden en iedere andere vorm van een vrijwillige bijdrage. Gelukkig is er voor de D-jeugd voor de komende periode een trainer en coach gevonden en is er een nieuwe Sponsorcommissie gevormd. Ook stond er iemand op om de rol van penningmeester over te nemen, waar nu meegekeken wordt of deze rol echt bij deze persoon past. Nieuwe gezichten vraagt om meer informatie, dus het wordt tijd voor een voorstelronde!

Even voorstellen…

Penningmeester

Ik ben Marion Walgers, moeder van Nathascha Faber. Ze hoort normaal gesproken bij de B-jeugd te spelen, maar doordat er daar geen team gevormd kon worden speelt ze nu mee bij de dames senioren. Verder heb ik nog 3 zonen die al op zichzelf wonen. Ik ben altijd in de administratieve sector werkzaam geweest en werk nog steeds als vrijwilliger in de mediatheek op het Markland College, waar ik overigens ook in de oudercommissie zit. Ik heb vele hobby’s, zoals o.a. koken, knutselen, glas graveren, kaarten maken en breien. Vorige week  heb ik meegekeken bij Wesley om het penningmeesterschap over te nemen.

Sponsorcommissie

HI!

Wij zijn de nieuwe sponsorcommissie van HV De Beuk. Brit, Amber, Lara en Melissa. Wij gaan de aankomende tijd zorgen voor goede sponsoren voor onze handbalvereniging. Hierbij hopen we veel bestaande sponsoren nogmaals te kunnen vragen maar ook nieuwe sponsoren te zoeken. Mocht je iemand kennen die een sponsor zou kunnen zijn voor de vereniging, schroom dan niet om dit bij een van ons aan te geven! Nooit genoeg sponsoren 😉

Mailadres: sponsors@hvdebeuk.nl

Rabobank ClubSupport 2021

‘’Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.’’ Aldus de Rabobank ClubSupport. Als klant en lid van de Rabobank kan je jaarlijks stemmen uitdelen aan verenigingen en clubs uit de regio, welke hiervoor een vast bedrag per stem ontvangen.

Zoals elk jaar zijn ook wij weer verkiesbaar en zouden we het zeer op prijs stellen wanneer jullie op ons stemmen om zo mee te helpen aan het financieel gezond houden van onze vereniging. Stemmen kan via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=238153 of via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Wanneer je wel klant bent bij de Rabobank, maar nog geen lid bent, kan je dat kosteloos regelen via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ . Je zult dan voor de aanvang van de stemperiode een deelname kaart ontvangen om te stemmen. De agenda van ClubSupport is als volgt:

  • 4 oktober: Aanvang stemperiode
  • 24 oktober: Sluiting stemperiode
  • 14 november: Bekendmaking resultaten

Vorig seizoen hebben we ook meegedaan met deze campagne en leverde het ons een mooi resultaat van 289,97 EUR, een bedrag wat we als vereniging heel goed kunnen gebruiken. Ik hoop dat we deze deelname weer een mooi doel kunnen behalen. Voor meer informatie over Rabo ClubSupport kan je terecht op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport . Je kan uiteraard altijd even contact opnemen met iemand van het bestuur mocht je vragen of hulp nodig hebben hierbij.