Algemene Ledenvergadering september 2021

Algemene ledenvergadering 15 september

Zoals ieder jaar plannen we voorafgaand het nieuwe seizoen een algemene ledenvergadering. Er is veel besproken, want ondanks dat het financieel met de club goed gaat, is er een enorme vraag naar vrijwilligers. Dit stond centraal tijdens de algemene ledenvergadering, want er is dringende vraag naar coaches, trainers, AC leden, bestuursleden en iedere andere vorm van een vrijwillige bijdrage. Gelukkig is er voor de D-jeugd voor de komende periode een trainer en coach gevonden en is er een nieuwe Sponsorcommissie gevormd. Ook stond er iemand op om de rol van penningmeester over te nemen, waar nu meegekeken wordt of deze rol echt bij deze persoon past. Nieuwe gezichten vraagt om meer informatie, dus het wordt tijd voor een voorstelronde!

Even voorstellen…

Penningmeester

Ik ben Marion Walgers, moeder van Nathascha Faber. Ze hoort normaal gesproken bij de B-jeugd te spelen, maar doordat er daar geen team gevormd kon worden speelt ze nu mee bij de dames senioren. Verder heb ik nog 3 zonen die al op zichzelf wonen. Ik ben altijd in de administratieve sector werkzaam geweest en werk nog steeds als vrijwilliger in de mediatheek op het Markland College, waar ik overigens ook in de oudercommissie zit. Ik heb vele hobby’s, zoals o.a. koken, knutselen, glas graveren, kaarten maken en breien. Vorige week  heb ik meegekeken bij Wesley om het penningmeesterschap over te nemen.

Sponsorcommissie

HI!

Wij zijn de nieuwe sponsorcommissie van HV De Beuk. Brit, Amber, Lara en Melissa. Wij gaan de aankomende tijd zorgen voor goede sponsoren voor onze handbalvereniging. Hierbij hopen we veel bestaande sponsoren nogmaals te kunnen vragen maar ook nieuwe sponsoren te zoeken. Mocht je iemand kennen die een sponsor zou kunnen zijn voor de vereniging, schroom dan niet om dit bij een van ons aan te geven! Nooit genoeg sponsoren 😉

Mailadres: sponsors@hvdebeuk.nl